Verlicht uw huis met een dakvenster of dakkoepel

Dakvensters

Velux voor hellende daken

Dakkoepel – bol of plat

Net als platte daken vormden dakkoepels vroeger vaak een probleem op vlak van waterinsijpeling en lekkage. Op vandaag zijn deze problemen opgelost met nieuwe technieken. Een goed geplaatste koepel is volledig waterdicht, uitgenomen wanneer u deze open zet natuurlijk.

Dakwerken Margodt plaatst dakkoepels voor platte daken. Zowel de klassieke rond koepel als de nieuwere platte dak’koepels’. Hiervoor werken we met producten van Skylux en Velux, 2 vooraanstaande merken op het vlak van dakramen.

Contacteer ons voor meer info of een vrijblijvende offerte.

Dakvensters

Hoe meer licht een ruimte krijgt, hoe groter deze lijkt. Zeker op mooie, zonnige dagen is daglicht een grote troef. Daarom is het plaatsen van een Velux in een zolderkamer of in een kamer onder het hellende dak zeker een meerwaarde voor uw woning. 

Dakwerken Margodt plaatst dakramen van Velux in bestaande daken en nieuwe daken. De mogelijkheden van het Velux-gamma zijn zeer uitgebreid. Zo kan u kiezen voor een wentelend of een uitzetbaar dakvenster en zijn er tal van mogelijkheden voor rolluiken, gordijnen, zonwering …

Contacteer ons voor meer info of een vrijblijvende offerte.